Mix-wedstrijden
Is het zomerseizoen voorbij en wil je toch nog graag een wedstrijdje spelen dan is de Mixwedstrijd ideaal. Deze wedstrijden worden georganiseerd door Elly van Drunen, Anita Rekkers en Clasien Schilders en staan open voor dames en heren op alle speelniveau’s en sluiten aan op de dames- en herenavonden.

We starten in de maanden september en oktober tot de wintertijd ingaat en we gaan in het volgende jaar in april verder als de zomertijd ingaat. In totaal spelen we 11 golfwedstrijden.

Hoewel gezelligheid en sportiviteit bij deze wedstrijden voorop staan, ontbreekt ook het wedstrijdelement niet. De resultaten worden bijgehouden door de wedstrijdleiding en de slotwedstrijd (eind april)  wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en de uitreiking van de wisselbekers, zowel voor de lage handicappers (0 tot 30,0) als voor de hoge handicappers (30,1 tot 54,0). 

Natuurlijk kun je ook aan een enkele wedstrijd deelnemen.
  • We spelen 9 holes stableford in gemengde flights.
  • Inschrijfgeld EUR 2,50.
  • Er is keuzevrijheid met betrekking tot afslagplaats. 

Speeldata 2023:
  • Maandag 27 maart, 3 april, 17 april (Startlijst vanaf 16.00 uur) en slotwedstrijd op 24 april.
  • We spelen die dag shotgun om 16.00 uur en sluiten af met een gezamenlijke maaltijd en de prijsuitreiking. 
  • In het najaar 2023 starten we op 4 september en gaan verder op 11 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober en 23 oktober (winterstop).
De aanmelding voor 27 maart 2023 staat al open. Aanmelden kan steeds tot de zaterdag voorafgaande aan de speeldatum tot 12.00 uur, waarna de startlijst wordt gemaakt en aan de deelnmers wordt toegezonden.

Iedereen is van harte welkom, dus meld je aan. Het is Gewoon Gezellig!
 
Wil je aanmelden?
  • Klik hier om aan te melden via de website, je kunt natuurlijk ook aanmelden via de app (klik hier).
Wil je contact met iemand die deze ochtenden organiseert?