LEUKE INFORMATIE OVER JE SPEELRECHT

22-02-2023

Begin maart kun je op je persoonlijke pagina in de web-app informatie over je speelrecht vinden. Je ziet het soort speelrecht dat je hebt, hoeveel rondes je nog maximaal kunt spelen en tot wanneer je speelrecht geldig is.  kun je op je persoonlijke pagina in de web-app informatie over je speelrecht vinden. Je ziet het soort speelrecht, hoeveel rondes je nog maximaal kunt spelen en tot wanneer je speelrecht geldig is.

Als je meerdere speelrechten hebt zijn deze allemaal zichtbaar. Zoals bijvoorbeeld de rondes van het handicapregistratielidmaatschap (die op alle HGE-banen te spelen zijn). Ook het (eventuele) Kurenpolder cadeautje is verwerkt. Deze extra rondes zijn (na betaling) toegevoegd aan de rondes van de handicapregistratie. Deze kaart heeft normaliter 2 rondes. In plaats van beschikbaar 2/2 (2 van 2) staat er nu 5/2 (5 van 2).
 
Let op: er kan soms een vertraging zitten in de verwerking van de rondes, bijvoorbeeld bij deelname aan een wedstrijd. Of bij opboeking van rondes bij een handicapregistratie.
LEUKE INFORMATIE OVER JE SPEELRECHT

« Terug