Matchplay Teamcompetitie 2023

07-02-2023

De afgelopen jaren hebben we een zeer geslaagde interne competitie matchplay, de Matchplay Teamcompetitie, gespeeld op onze baan. Dat willen we samen met HGE graag voortzetten. Alle captains van het afgelopen seizoen (voor zover nog actief op Golfpark De Kurenpolder) zijn benaderd of zij weer een team willen inschrijven. Heb je interesse om zelf een team in te schrijven dan graag een mail naar onderstaand adres. Wil je graag meespelen maar heb je nog geen team kun je je ook aanmelden op dat adres. 
 
Spelregels
Een team bestaat uit minimaal 10 en maximaal 12 spelers, waarvan er zes per speelronde een wedstrijd spelen. Op basis van de voorwaarden van HGE én het aantal inschrijvingen wordt het reglement nog aangepast. 
 
Komend seizoen zijn Anita Rekkers en Anja de Rooij de organisatoren van deze competitie. Meer informatie kunnen zij jullie ook verstrekken en uiteraard kun je ook info vragen via het mailadres: bennogruijters@gmail.com.

Enne ...

Vrijwilligers zoeken vrijwilligers
We zijn met een aantal mensen aan de slag om wedstrijden te organiseren op onze baan. De afgelopen jaren zijn er door de toenmalige wedstrijdcommissie een aantal wedstrijden en competities georganiseerd. Dat willen we nu weer met ondersteuning van HGE.
 
Om de wedstrijden te kunnen organiseren hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig. 

Lijkt het jou leuk én ben je in de gelegenheid om twee tot drie keer per jaar een wedstrijd mee te organiseren laat het ons weten! 

Anita Rekkers, Anja de Rooij, Karin de Kuiper, Jolanda van Loon, Wilco Colijn en Benno Gruijters geven je graag meer informatie! Voor meer info of heb je vragen mail dan naar Benno Gruijters: bennogruijters@gmail.com.
 
Matchplay Teamcompetitie 2023

« Terug