Mix wedstrijden

10-05-2023

Verslag Mix wedstrijden

Op maandag 24 april speelden wij onze laatste competitie wedstrijd. Iedere wedstrijd zijn we vanaf hole 1 gestart. Dit in tegenstelling tot andere jaren waar we altijd een shotgun start hadden. Tot onze verbazing en groot plezier bleef iedereen tot het laatst zitten voor de uitslag. Het moet ons wel van het hart dat wij ook zelf erg goed ons best gedaan hebben om spelers te motiveren om mee te doen. De laatste wedstrijd mochten we tot ons grote plezier weer shotgun starten.
 
Onze competitie is in twee poules verdeeld: handicap 0 – 30 en handicap 30.1 – 54.

Bij de hoge handicappers ging de strijd om de eerste plaats tussen Ad Kohler en Ria Vermeulen. Op de derde plaats eindigde Judi Sterrenburg. Ad Kohler won met een verschil van slechts 1 punt.

Ook bij de lage handicappers was het heel spannend. Hierbij ging de strijd tussen Anita Rekkers en Elly van Drunen. Op de derde plaats eindigde Irma de Ruiter. Anita is met een punt verschil met de eer gaan strijken.

Deze laatste wedstrijd hebben wij afgesloten met een heerlijk etentje dat goed was verzorgd door een van de koks van de Loonsche Duynen. Ook de dames van de bar hebben alle wedstrijden goed voor ons gezorgd. Daarvoor onze dank.

4 september 2023 starten wij weer met een nieuwe reeks mix-wedstrijden.
 
Heel gezellige wedstrijdjes voor dames en heren vanaf 16.00 uur en dit in de maanden september en oktober tot de tijd verzet wordt. In het voorjaar vanaf eind maart als de zomertijd ingaat tot eind april. Iedereen mag starten van  t-box: geel, rood of oranje.
Ook leden van de andere HGE banen zijn welkom om hieraan deel te nemen.

Wij hopen en rekenen weer op een mooie opkomst.

Elly en Anita en natuurlijk ook Clasien
Mix wedstrijden

« Terug