OPEN BAAN KAMPIOENSCHAP STROKEPLAY

23-05-2023

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert de wedstrijdcommissie Kurenpolder, opererend onder de HGC, een wedstrijd over 9, 18 en 27 holes met als resultaat een winnaar voor de 9 holes, een winnaar voor de 18 holes en een winnaar voor de 27 holes.

De 18 en de 27 holes worden eclectisch gespeeld. Dit betekent dat je de tweede en de derde ronde het resultaat van de elke individuele hole kunt verbeteren. Dit resulteert in “je beste 9”, de winnaar hiervan is “Kampioen”. Wie 9 holes speelt heeft dus 1 kans, wie 18 holes speelt heeft 2 kansen en dus 3 kansen voor de 27-holes-speler.

Wat nieuw is vergeleken bij voorgaande jaren, is dat je niet 2 dagen achter elkaar 27 holes moet spelen. Iedereen kan deelnemen met zijn of haar gewenste aantal holes. Zo lossen we het bezwaar van de voorgaande jaren op. Er is geen onderscheid in teebox kleur en het geslacht. We noteren dus “genderneutraal”. Voor de organisatie moet je misschien even terugdenken aan de Jubileumwedstrijd van september 2021.

Deelname staat open voor iedereen, ook van buiten de Kurenpolder. Gasten moeten dus greenfees inkopen. Er kunnen maximaal 48 deelnemers meedoen, we verliezen de reservelijst niet uit het oog. Opgave via Proware met in de opmerkingen het gewenste aantal holes. Ben je geen lid van Hollandsche Golfclub. stuur dan een e-mail naar activiteiten@hollandschegolfclub.nl.

De aanmeldingstermijn sluit op 11 juni 2023 om 12.00 uur dus meld je snel aan!

De wedstrijdleiding:
Benno Gruijters (tel.: 06 - 12 078 033 en Guus van Zoest (tel.: 06 - 23 122 170).

Voor alle activiteiten geldt:
  • Voor iedere activiteit wordt een ronde (9, 18 of 27 holes) van je speelrecht afgeschreven.
  • Heb je geen rondes meer dan kun je een greenfee kopen tegen een gereduceerd tarief.
  • Het inschrijfgeld komt geheel ten gunste van de activiteit: deelnemers en prijzen.
  • De lunches en diners die bij een activiteit worden aangeboden, zijn voor eigen kosten, de wedstrijdleiding zal jullie hierover informeren.
  • Op al onze activiteiten zijn onze voorwaarden van toepassing, klik hier.
  • Wil je aanmelden? Klik hier om aan te melden via Proware.
  • Je kunt ook een e-mail sturen naar activiteiten@hollandschegolfclub.nl
OPEN BAAN KAMPIOENSCHAP STROKEPLAY

« Terug