VILLA PARDOES, DOE MEE!

14-07-2023

Op vrijdag 8 september wordt op Golfpark De Loonsche Duynen de jaarlijkse Villa Pardoes Golfdag weer georganiseerd. Wij nodigen iedereen, familie, vrienden en ondernemingen van harte uit om met een flight aan deze dag deel te nemen en zo een bijdrage aan Villa Pardoes te leveren.

Het inschrijfgeld voor een flight (4 personen) bedraagt EUR 2.500, hetgeen overeenkomt met de waarde van één onvergetelijke vakantieweek bij Villa Pardoes. Met uw deelname maakt u dus een geweldige vakantiebeleving mogelijk voor een heel gezin. Een week van onschatbare waarde waarin onbetaalbare familieherinneringen gecreëerd worden. 

Uiteraard kunt u een volledig verzorgd programma tegemoet zien. Vanaf 10:30 uur bent u van harte welkom, waarna de shotgun-start om 12:00 uur zal zijn. De wedstrijdvorm is Texas Scramble. De dag zal vanaf 17:00 uur worden afgesloten met een informele borrel en aansluitend walking dinner.

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke vakantiebeleving aan, voor gezinnen met een ernstig, vaak levensbedreigend ziek kind. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Met het hele gezin plezier maken en de batterij opladen!

Voor inschrijving of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Olaf Jungerius: o.jungerius@villapardoes.nl | 0416 - 387 222  of 06 - 51 953 414.

Wij hopen u 8 september te mogen verwelkomen en zien uw inschrijving graag tegemoet!

Olaf Jungerius

Locatie:
Golfpark De Loonsche Duynen, Veldstraat 6, 5176 NB De Moer (vlakbij Kaatsheuvel)
Tel 0416 - 749 800 | www.golfparkdeloonscheduynen.nl
 
VILLA PARDOES, DOE MEE!

« Terug