LidmaatschapEen frisse neus halen, genieten van de prachtige natuur én op hetzelfde moment lekker sportief bezig zijn door met veel plezier een rondje golf te spelen óf een clinic te volgen ... het kan allemaal op Golfpark De Kurenpolder!

De Kurenpolder is uniek gelegen aan de rand van het nationale park De Biesbosch, een unieke rivierdelta met wilgenbossen, eilanden en kreken. Holland op z’n mooist. Op het golfpark vind je twee prachtige golfbanen. Er is een uitdagende 9 holes par 68 baan én een kleine 9 holes par 3 baan, ideaal voor beginners én het oefenen van je korte spel.
Bij de aanleg van de banen is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande begroeiing met heel veel wilgen en waterpartijen. Tijdens je ronde golf kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Bergsche Maas, zomers dé plek voor waterrecreatie.

Heb je nog nooit gegolfd? Geen probleem! We hebben aantrekkelijke all-inclusive les- en speelpakketten met héél veel extra’s, zoals 6 golflessen, 3 maanden lekker veel spelen en nog veel meer. De golfprofessionals van onze Hollandsche Golfschool helpen je graag.

Verder beschikt het park over een Brasserie waar je dagelijks kunt genieten van een kopje koffie en een vers bereide maaltijd. In de zomer is het genieten op het grote zonnige terras. De kaart van de Brasserie wordt afgestemd op het seizoen en de keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

De Kurenpolder ... Gewoon gezellig!
Je zult je snel thuis voelen op De Kurenpolder, waar iedereen welkom is: jong, oud, beginnend of ervaren golfer. Waar iedereen activiteiten kan organiseren en iedereen mee kan doen.