Golf Dongen


Lekker Golf Dongen spelen?

Woon je in Dongen of omgeving? Zoek je een mooie golfbaan om (beter) te leren golfen? Voor golf Dongen ben je bij Golfpark De Kurenpolder op het juiste adres. Wij zijn via de A 27 makkelijk te bereiken. In ruim een kwartier rijd je vanaf Dongen naar ons golfpark. Golfpark De Kurenpolder ligt aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Terwijl je golft kun je genieten van de oer-Hollandse omgeving met wilgenbossen en waterpartijen. Bij ons gaan sportiviteit, natuurschoon en gezelligheid hand in hand. Onze golfprofessionals leren je graag de basisvaardigheden van het golfspel. Als je een meer ervaren golfer bent kun je je aanmelden voor golflessen om nog beter te leren golfen. De themalessen zijn gericht op het verbeteren van bepaalde onderdelen zoals pitchen en chippen. Bij golf Dongen spelen staat gezelligheid en plezier voorop. Zelfs de lessen zijn een feestje met onze relaxte golfdocenten. Bij Golfpark De Kurenpolder is iedereen welkom. Op ons golfpark liggen twee prachtige 9-holes golfbanen: de kleine 9 holes par 3 baan en de grote 9 holes par 68 baan. De kleine baan is voor de beginnende golfer. De grote baan is een mooie uitdaging voor de gevorderde golfer.
 

Golfles golf Dongen

Om te weten of golf Dongen een geschikte sport voor jou is nodigen wij je uit voor een kennismaking. Regelmatig organiseren wij Probeer Golf Dagen. Hier kun je op een ongedwongen manier kennismaken met golfen. Je kunt je ook aanmelden voor een kennismakingsles voor maximaal 2 personen. Misschien is een clinic meer iets voor jou. Kom gezellig met vrienden of collega's leren golfen en maak er een uitje van. Combineer het met een borrel, lunch of diner in onze gezellige brasserie. Bij mooi weer kun je op ons grote terras met uitzicht over de golfbaan plaatsnemen.
 

All-inclusive les- en speelpakket golf Dongen

Wil je een aantal lessen achter elkaar volgen? Kijk eens bij onze All-inclusive les- en speelpakketten. Voor zes lessen, drie maanden heel veel golfen, gratis leenset en nog veel meer betaal je slechts 175 euro! Op deze website vind je uitgebreide informatie over ons golfpark en de golflessen. Als je nog vragen hebt over golf Dongen kun je bellen, mailen of langskomen. Kom eens een kopje koffie drinken in onze gezellige brasserie. Onze brasserie is dagelijks geopend. Je kunt er terecht voor koffie, een hapje en een drankje, lunch of diner. Ook als je niet golft ben je van harte welkom!
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode