Gratis theorieavond


Golfen op De Kurenpolder is gewoon gezellig ... en daar hoort ook een gewone, gezellige theorieavond bij.


Iedere maand organiseren we enkele dagen voor het regelexamen een gratis theorieavond. Een avond voor nieuwe (óf al ervaren golfers) waar we o.a. de volgende vragen beantwoorden: Waarom zijn er golfregels? Wanneer moet je ze toepassen? En hoe doe je dat precies? En natuurlijk bespreken we ook wat echt belangrijk is om te weten, wanneer sommige regels even niet relevant zijn en hoe je golf op je eigen manier kan spelen: want golf biedt elke golfer de vrijheid om er een eigen sport of spel van te maken. Het doel van de theorieavond is dat iedere golfer op onze golfbanen zich comfortabel voelt tijdens het golfen.

Deze gratis avond is verplicht als je golfbaanpermissie op één van onze banen wilt halen. De vereisten voor golfbaanpermissie zijn: voldoende golftechniek (6 golfstartlessen) en deelname aan de theorieavond. De avond is tevens een goede voorbereiding voor het regelexamen.

Klik hier voor meer informatie, de presentatie, het overzicht van data én om direct aan te melden. Je wordt omgeleid naar de website van Hollandsche Golfclub.