Tarieven | AanbiedingenOp ons golfpark staan plezier en gezelligheid voorop. Maar laten we niet vergeten dat het bij golf ook om kwaliteit gaat; en we zijn er dan ook trots op dat we een geweldige golfbaan hebben! Ons motto is dan ook ‘gewoon gezellig’. Dat betekent dat we voor onze geweldige golfbaan gewone, eerlijke tarieven hanteren.
 
Gezellige prijzen?
Ja, wij durven best te zeggen dat onze prijzen voor een ronde golf gezellig zijn, ze zijn immers te vergelijken met wat je voor andere gezellige activiteiten, zoals bv bowlen per uur zou betalen. En dan hebben we ook nog speciale prijzen voor kinderen!
 
Wat is een eerlijke prijs?
De Kurenpolder is één van de weinige golfbanen waar voor lidmaatschappen een eerlijke prijsstelling gehanteerd gaat worden: golfers die meer spelen betalen meer…en golfers die minder spelen betalen minder. Dit is veel eerlijker dan het systeem waarbij iedereen hetzelfde jaarbedrag betaalt; want dit betekent dat golfers die heel weinig spelen onredelijk veel per ronde golf betalen, zodat golfers die heel veel spelen onredelijk weinig kunnen betalen.

Hoe meer je speelt, hoe goedkoper een ronde …
Om het nog eerlijker te maken hanteren we een kwantumkorting en een loyaliteitskorting. Simpel gezegd: als je veel afneemt en van tevoren betaalt, betaal je veel minder per ronde golf.