Golf Oosterhout


Speel golf Oosterhout op Golfpark De Kurenpolder!

Wil je weten of golf Oosterhout iets voor jou is? Je bent van harte welkom op Golfpark De Kurenpolder in Hank! Binnen een kwartier rijd je van Oosterhout naar Hank. De ligging van ons golfpark is uniek. Je vindt ons aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Het gebied is oer-Hollands met wilgenbossen, eilanden en kreken. Er zijn twee 9-holes golfbanen op ons golfpark. Voor de beginnende golfer is de kleine 9 holes par 3 baan ideaal. Hier mag zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld worden. Als je golf Oosterhout wilt leren spelen zijn er verschillende mogelijkheden:
  • Probeer Golf Dagen
  • Clinic
  • Kennismakingsles
  • Golfschool
  • All-inclusive les- en speelpakketten
Golfpark De Kurenpolder organiseert regelmatig de Probeer Golf Dagen. Kom alleen of met vrienden gratis kennismaken met deze mooie sport. Meer informatie over de data en het programma van de Probeer Golf Dagen vind je op deze website. Wil je in alle rust golf Oosterhout leren spelen? Meld je dan aan voor een kennismakingsles. Dit is een privéles voor maximaal twee personen. De golflessen worden gegeven door golfprofessionals. Zij leren jou op een relaxte manier de basisvaardigheden. Je zult de golflessen met plezier volgen. Je kunt ook van je kennismaking met de golfsport een dagje uit maken met vrienden of familie. Boek dan een clinic in combinatie met een heerlijke lunch of diner.
 

Brasserie golf Oosterhout

Ben je een ervaren golfer? De grote 9 holes par 68 baan is een mooie uitdaging voor golfers met een lage handicap door de af en toe smalle fairways. Tijdens je ronde golf kun je genieten van de mooie flora en fauna. Iedereen is welkom in onze gezellige brasserie! Fiets je toevallig langs? Neem een pauze en geniet van een heerlijke koffie of een lekker wijntje. Ook bereiden onze koks graag een heerlijke lunch of diner voor jou. Voor onze gerechten worden eerlijk producten uit de regio gebruikt. Op ons mooie grote terras heb je een mooi uitzicht over de golfbaan en het Kurenmeer.
 

All-inclusive les- en speelpakket golf Oosterhout

Wil je een aantal lessen golf Oosterhout achter elkaar volgen? Dan zijn onze all-inclusive les- en speelpakketten interessant voor jou. Dit laagdrempelige golfstart pakket bieden wij aan tegen zeer voordelige tarieven. Voor zes lessen plus drie maanden heel veel golfen, gratis theorieavond en nog veel meer betaal je slechts 175 euro! Je kunt op deze website lezen wat de verschillende les- en speelpakketten precies inhouden. Golfpark De Kurenpolder is makkelijk te bereiken. Wij hebben voldoende parkeerfaciliteiten op eigen terrein.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode