Golf Terheijden


Speel golf Terheijden op Golfpark De Kurenpolder

Speel je graag golf of wil je kennismaken met deze sport? Kom dan naar Golfpark De Kurenpolder in Hank. Golfers uit de wijde regio weten ons te vinden. Als je in Terheijden of omgeving woont dan rijd je in een kwartier naar De Kurenpolder. Voor golf Terheijden ben je bij ons aan het juiste adres! Ons golfpark ligt aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Dit is een rivierdelta met wilgenbossen, eilanden en kreken. Holland op zijn mooist! De golfbaan ligt tussen het Kurenmeer en de Bergsche Maas in. Tijdens je ronde golf heb je altijd een prachtig uitzicht. Je kunt golf Terheijden spelen op onze twee mooie golfbanen. Voor de beginnende golfer is er de kleine 9-holes par 3 baan. De kleine baan is ook leuk voor de gevorderde speler die een snelle ronde wil spelen. De grote 9-holes par 68 baan is een prachtige uitdaging voor ervaren golfers. Deze baan is A-gecertificeerd. Ervaar zelf hoe geweldig het is om golf Terheijden te spelen op onze grote golfbaan. Natuurlijk geniet je na het spelen in onze brasserie van een heerlijk kopje koffie. Bij ons gaan sport en plezier hand in hand.
 

Golf Terheijden voor iedereen

Op Golfpark De Kurenpolder is iedereen welkom! Het maakt niet uit of je een beginner bent of een ervaren golfer. Onze golfprofessionals staan klaar om beginnende golfers de basisvaardigheden bij te brengen. Ook helpen zij de ervaren golfer graag om zijn spel te verbeteren. Onze golfprofessionals zorgen ervoor dat je met plezier de lessen zult volgen. Er zijn diverse mogelijkheden om kennis te maken met de golfsport. Kom eens naar de gratis Probeer Golfdagen of boek een clinic. Voor iedereen hebben wij passende lessen. Wij geven privélessen en groepslessen. Je kunt zelf kiezen hoe jij wilt leren golfen.
 

All-inclusive les- en speelpakket golf Terheijden

Met onze All-inclusive les- en speelpakketten kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief kennismaken met golf Terheijden. Je krijgt zes golflessen voor slechts 175 euro. Daar horen diverse extra's bij zoals 3 maanden heel veel golfen, gebruik van leenset met clubs, golfballen op de driving range, gratis theorieavond en meer. Op deze website kun je al veel informatie vinden. Heb je nog vragen dan kun je ons bellen of mailen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op De Kurenpolder. Wij leiden je graag rond. Ervaar de Brabantse gezelligheid in onze brasserie. Golfpark De Kurenpolder is dagelijks geopend.

Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0162 – 402 820 óf stuur een e-mail naar info@golfparkdekurenpolder.nl óf vul het formulier hieronder in.

 
FORMULIER

 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode