Golfbaan Oosterhout

Leren golfen op golfbaan Oosterhout

Wil je weten of golfen iets voor jou is? Zoek je een golfpark in Oosterhout of omgeving? Golfpark De Kurenpolder in Hank is dé perfecte golfbaan Oosterhout als je wilt leren golfen. Binnen een kwartier rijd je naar onze mooie golfbaan aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Bij ons zijn beginnende en ervaren golfers hartelijk welkom. Onze kleine 9 holes par 3 baan is ideaal voor beginners. De grote 9 holes par 68 baan is A-gecertificeerd en biedt genoeg uitdaging aan de geoefende golfer. Terwijl je op onze golfbaan Oosterhout je ronde loopt kun je genieten van het prachtige uitzicht over de Bergsche Maas. Met de vele wilgen en waterpartijen is het een oer-Hollands gebied. Je zult je snel thuis voelen op Golfpark De Kurenpolder waar het 'gewoon gezellig' is, zoals onze slogan luidt. Je kunt op diverse manieren kennismaken met golf. Wij organiseren regelmatig Probeer Golf Dagen. Je mag gratis deelnemen aan het programma. Wat het programma precies inhoudt kun je lezen op deze website. Ook kun je je aanmelden voor een kennismakingsles. Deze les is voor maximaal 2 personen. Onze golfprofessionals leren je op een ontspannen manier de basisvaardigheden. Want ook bij golflessen staat het plezier voorop!
 

All-inclusive les- en speelpakketten op golfbaan Oosterhout

Misschien zijn onze all-inclusive les- en speelpakketten iets voor jou. Wij bieden drie lespakketten aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bij lespakket 1 ga je op voor baanpermissie. Met baanpermissie mag je alleen op je eigen golfbaan Oosterhout spelen. Bij de andere twee pakketten ga je voor Handicap 54 of lager. Hiermee kun je op bijna alle golfbanen in Nederland terecht. Voor lespakket 1 betaal je maar 175 euro! Hiervoor krijg je 6 golflessen, theorieavond, 3 maanden veel golf spelen, gratis leenset en vele extra's. Ook als je beter wilt leren golfen kun je golflessen volgen.
 

Golfbaan Oosterhout met gezellige brasserie

In onze gezellige brasserie kun je genieten van een lekker kopje koffie, een wijntje of een heerlijke maaltijd. Wij zijn dagelijks geopend en iedereen is welkom. Ook als je niet golft staan onze deuren voor je open. Op onze menukaart staan de heerlijkste gerechten. Onze koks gebruiken eerlijke producten uit de streek. Sportief bezig zijn en lekker eten gaan op golfbaan Oosterhout prima samen. Wij bieden diverse golfarrangementen aan voor een aantrekkelijk tarief. Sla een balletje en combineer het met een heerlijke lunch of borrelplank. Wees welkom op Golfpark De Kurenpolder in Hank. Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten!


Wil je meer informatie ontvangen?
Bel 0162 – 402 820 óf stuur een e-mail naar info@golfparkdekurenpolder.nl óf vul het formulier hieronder in.

 
FORMULIER

 
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode