Golfbaan Oosterhout


Wees welkom op golfbaan Oosterhout!

Voor iedereen die graag golf speelt of golf wil leren spelen is welkom op Golfpark De Kurenpolder in Hank! Zoek je een golfbaan in Oosterhout? Via de A27 rijd je in iets meer dan een kwartier naar onze unieke golfpark! De ligging aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch is Holland op zijn mooist met wilgenbossen, eilanden en kreken. Terwijl je golft kun je genieten van de mooie omgeving. Onze golfbaan Oosterhout ligt tussen de Bergsche Maas en het Kurenmeer. Zomers dé plek voor waterrecreatie. Bij ons kan iedereen golfen! De ervaren golfer vindt voldoende uitdaging op de grote 9-holes par 68 golfbaan. Voor de beginnende golfers is er een 9 holes par 3 baan. Onze twee golfbanen bieden voor iedereen het juiste spelniveau. Golfbaan Oosterhout is alle dagen open. Je kunt zo vaak je wilt een balletje komen slaan. Ben je benieuwd of golf echt iets voor jou is? Wij bieden diverse mogelijkheden aan om kennis te maken met deze mooie sport. Onze golfprofessionals staan graag voor je klaar! Zij leren je op een ontspannen manier de basisvaardigheden. Je zult de lessen gegarandeerd als plezierig ervaren. Bij Golfpark De Kurenpolder gaan sport, natuurschoon, gezelligheid en plezier prima samen!
 

Les op golfbaan Oosterhout

Er zijn verschillende manieren om de golfsport te leren kennen of om je spel te verbeteren:
  • Probeer Golf Dagen
  • Kennismakingsles
  • Clinic
  • Golfschool
  • All-inclusive les- en speelpakketten
Kom samen met vrienden, familie of collega's naar de Probeer Golfdagen. Je mag gratis deelnemen. De data en het programma vind je op deze website. Een kennismakingsles is een privéles voor maximaal twee personen. De clinics staan vooral in het teken van ontspanning met vrienden of familie. Je kunt je aanmelden voor een les op jouw niveau bij onze golfschool. Er zijn themalessen om je spel op bepaalde onderdelen te verbeteren.
 

All-inclusive les- en speelpakketten op golfbaan Oosterhout

Met onze Golfstart All-inclusive les- en speelpakketten kun je heel voordelig en laagdrempelig kennis maken met golfen. Voor slechts 175 euro krijg je zes golflessen, een theorieavond, drie maanden heel veel golfen en nog meer. Uitgebreide informatie over de lespakketten vind je op deze website. Je bent welkom om golfbaan Oosterhout te bezoeken. Wij leiden je graag rond. Drink een heerlijk kopje koffie in onze gezellige brasserie. Ook als je geen golf speelt staan de deuren van onze brasserie voor je open. Je kunt er genieten van een heerlijk diner, lunch of een hapje en een drankje. Op ons grote, zonnige terras heb je een mooi uitzicht over ons golfpark!
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode