Golfclub Oosterhout


Iedereen welkom bij golfclub Oosterhout!

Speel je graag een partijtje golf? Zoek je een golfclub Oosterhout? Weet je nog helemaal niets van golf maar wil je wel graag leren golfen? Op Golfpark De Kurenpolder in Hank is iedereen welkom. Je vindt bij ons twee prachtige golfbanen. De kleine 9 holes par 3 baan is geschikt voor de beginnende golfer. Hier mag je zonder baanpermissie of officiële handicap spelen. De ervaren golfer vindt voldoende uitdaging op de grote 9 holes par 68 baan. De grote baan is een A-gecertificeerde golfbaan. Golfpark De Kurenpolder - golfclub Oosterhout is uniek gelegen aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Vanaf Oosterhout rijd je in een kwartier naar ons golfpark waar natuurschoon, gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. De golfbaan ligt tussen de Bergsche Maas en het Kurenmeer in. Tijdens je ronde golf kun je genieten van een oer-Hollandse omgeving met wilgen en waterpartijen. In onze brasserie kun je na het golfspel genieten van een heerlijk kop koffie of een biertje. Wij zijn een golfclub Oosterhout waar plezier en ontspanning voorop staan. De Kurenpolder beschikt over diverse faciliteiten zoals een brasserie, golfschool, uitgebreide oefenfaciliteiten en een verlichte en deels overdekte driving range.
 

Golflessen bij golfclub Oosterhout

Wil je graag een keer kennismaken met golf? Wij bieden diverse mogelijkheden aan. Regelmatig organiseren wij de Probeer Golf Dagen. Hier kun je gratis aan deelnemen, alleen of met familie en vrienden. Op deze website kunt je meer lezen over de data en het programma. Je kunt je ook aanmelden voor een kennismakingsles voor maximaal twee personen. Alle lessen worden gegeven door golfprofessionals. Zij leren jou op een relaxte manier de basisvaardigheden van het golfspel. Wil je er echt een uitje van maken? Boek dan een clinic met vrienden of collega's en combineer het met een heerlijke lunch of diner.
 

Voordelig All-inclusive lespakket bij golfclub Oosterhout

Wil je meerdere golflessen achter elkaar? Dan zijn onze all-inclusive les- en speelpakketten iets voor jou. Deze zijn laagdrempelig en voordelig. Voor zes lessen plus vele extra's betaal je slechts 175 euro! Op onze website vind je hierover uitgebreide informatie. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Of kom eens langs op ons golfpark. We leiden je graag rond en vertellen je graag meer over golfclub Oosterhout. Het golfpark en de brasserie zijn alle dagen geopend. Ook als je niet golft ben je welkom in onze brasserie waar de sfeer gewoon gezellig is. Op ons grote, zonnige terras heb je een mooi uitzicht over de golfbaan.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode