Golfbaan Dordrecht


Uniek gelegen golfbaan Dordrecht

Ben je enthousiast over de golfsport of wil je weten of het iets voor jou is? Zoek je een golfbaan Dordrecht? Op Golfpark De Kurenpolder in Hank is iedereen welkom. Het maakt niet uit of je een ervaren of een beginnende golfer bent. Onze twee golfbanen zijn geschikt voor alle spelniveaus. Ons golfpark is uniek gelegen aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Dit waterrijke gebied met veel wilgenbossen is Holland op zijn mooist! Op ons golfpark staan plezier en gezelligheid voorop. Ook als je het golfspel nog moet leren zorgen onze golfprofessionals ervoor dat de lessen een feestje zijn. Voor de beginnende golfer is onze kleine 9 holes par 3 baan perfect. Hier kun je spelen zonder baanpermissie of officiële handicap. De grote 9 holes par 68 baan is met de soms smalle fairways een mooie uitdaging voor de ervaren golfspeler. Terwijl je je balletje slaat kun je genieten van het prachtige uitzicht over de Bergsche Maas en de groene omgeving. Je zult je snel thuis voelen op ons mooie golfpark waar een sfeer heerst van Brabantse gezelligheid. Na een ronde golf kun je heerlijk ontspannen in onze gezellige brasserie.
 

Golfbaan Dordrecht alle dagen open

Golfpark De Kurenpolder ligt op ongeveer een half uur rijden van Dordrecht. Het is een eindje rijden, maar dan heb je ook wat. Met prachtige golfbanen, het mooie natuurgebied en een sfeer van gewone gezelligheid is het puur genieten op onze golfbaan Dordrecht. Onze faciliteiten maken de golfsport nog leuker. De Kurenpolder beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfschool en een brasserie. Of je nu komt om te golfen, enkel wilt genieten van de natuur of lekker wilt eten in onze brasserie, je bent altijd welkom! Wij zijn alle dagen geopend.
 

Kennismaken met golf

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met de golfsport. Je bent welkom op onze gratis Probeer Golfdagen. Voor data en programma check deze website. Als je rustig wilt kennismaken kun je je aanmelden voor een kennismakingsles voor maximaal twee personen. Wil je er een uitje van maken? Kies dan voor een clinic met familie of vrienden. Als je het gelijk goed aan wilt pakken en een aantal lessen wilt volgen dan zijn onze All-inclusive les- en speelpakketten interessant. Dit laagdrempelige golfstart pakket bieden wij zeer voordelig aan. Zes lessen plus veel extra's kosten slechts 175 euro! Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Of kom gewoon eens langs op ons mooie golfpark!
Aanhef *


Voornaam *
Voorletter(s) *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik ben in het bezit van: *

Het GSN-nummer op mijn NGF-pasje is: *
Mijn exacte handicap is:
Ik kies het KURENPOLDER-speelrecht: KLEINE BAAN *
Ik kies het HGC-speelrecht KLEINE BAAN *
Ik kies het KURENPOLDER-speelrecht GROTE BAAN *
Ik kies het HGC-speelrecht GROTE BAAN *
Ik regel Handicapregistratie via Hollandsche Golfclub *


Ingangsdatum speelrecht (altijd de 1e van de maand) *
Ik heb de informatie over de NGF-verzekering gelezen *

Vraag | Opmerking
Beveiligingscode