Mixavonden van het seizoen 2023 - 2024

10-05-2024

Irma de Ruiter en Ad Kohler

Eerst wat cijfertjes: er waren zeven mixavonden in 2023 en vier in 2024 waarvan er een uitviel in verband met het weer. In totaal deden negenentwintig mensen mee, sommigen slechts een keer en weer anderen alle avonden. Gemiddeld waren er 16,8 deelnemers per avond, niet heel erg druk maar wel gezellig.

De omstandigheden waren wisselend, soms een hele natte zachte baan, soms wat harder maar wel met wind en kou, ook een paar avonden met aangenaam weer en gelukkig speelden we de laatste keren onder bijna lenteachtige omstandigheden. Door de spelvorm 3-bal stableford ontmoet je de anderen tijdens een ontspannen spelletje golf. Want dat is het: een ontspannen en fijne sfeer en een zeer milde competitie. Dat wordt dan weer bevestigd door gezellig na het spelen samen wat te drinken. Daarbij kan je bijpraten over de prestatie in het spelletje maar ook desgewenst over andere zaken.

Maar uiteindelijk is het een “milde” competitie en dat betekent dat na elke speelavond vermeld wordt wie de beste ronde heeft gelopen en wat de scores waren. De laatste avond wordt shotgun gespeeld zodat we kunnen afsluiten met een gezamenlijke maaltijd op de golfbaan. Na het eten wordt dan bekend gemaakt wie er het komend jaar op de wisseltrofee mag passen.

Hopelijk komen de komende mixavonden net zoveel of meer deelnemers, hoe meer zielen hoe meer vreugd zullen we maar zeggen.
 
 
 
 
Mixavonden van het seizoen 2023 - 2024

« Terug