STROKEPLAY KAMPIOENSCHAP 2024

29-05-2024

Beste Golfers,

Volgende week zaterdag staan de Baankampioenschappen Strokeplay 2024 gepland!

Je kunt inschrijven voor 9, 18 of 27 holes. Wil je echt meedoen om kampioen van onze baan te worden, dan dien je 27 holes te spelen. Ook voor de winnaars van de 9 of 18 holes wedstrijd zijn er prijzen.

WEDSTRIJD REGLEMENT BAANKAMPIOENSCHAP STROKEPLAY GOLFPARK DE KURENPOLDER 2024:
  1. Inschrijving staat open voor leden van de HGC en greenfeespelers. Het inschrijfgeld bedraagt EUR 5,- .
  2. Er wordt gespeeld in een dames en een heren categorie. De spelvorm is strokeplay waarbij alle slagen mee tellen (geen maximum per hole). Geen handicapverrekening. Er kan worden gekozen voor 27, 18 of 9 holes. Alle heren spelen van GEEL. Alle dames spelen van ROOD.
  3. Er wordt alleen een bruto klassement gemaakt.  Voor zowel de 9, 18 als 27 holewedstrijden  wordt een eerste en tweede prijs uitgereikt. De winnaars van het bruto klassement over 27 holes zijn de baankampioenen. Afhankelijk van het aantal deelnemers op 9 en 18 holes wordt nader besloten over klassement en prijs.
  4. Er zijn twee baankampioenen: een heer en een dame. Bij gelijke stand na 27 holes volgen een of meerdere extra holes tot er een winnaar is.
  5. De inschrijving is geopend tot en met 12 uur donderdag 6 juni 2024. Donderdagmiddag 6 juni wordt de flight indeling gemaakt en bekend gemaakt via proware. 
  6. In niet omschreven voorvallen beslist de wedstrijdleiding: Guus van Zoest, Hilde Partouns, Benno Gruijters.
Nog niet ingeschreven?
Schrijf dan snel in!! Klik hier.

We maken er weer een mooie, sportieve dag van!!

Met vriendelijke groet,
Guus, Hilde en Benno
 
STROKEPLAY KAMPIOENSCHAP 2024

« Terug