Vriendinnendag 2024

08-09-2024

Door Corrie Schindowski

Vriendinnendag 2024
 
Op woensdag 4 september heb ik op uitnodiging van mijn golfvriendin Irma meegedaan met de vriendinnendag bij de Kurenpolder.

We moesten om 10.00 uur verzamelen op het golfpark. We werden welkom geheten door de commissieleden met een heerlijk bakje koffie, cappuccino of thee met daarbij een ‘hete’ appelflap. Ik zeg ‘hete’ omdat menigeen rondom mij zijn mond heeft verbrand aan de inhoud daarvan. Maar ze waren heerlijk.

Om kwart voor 11 zijn we vertrokken naar de diverse holes i.v.m. het starten van de shotgun om 11.00 uur. Het weer was ideaal, de omstandigheden prima, onze flightgenoten Joyce en Lennie hartstikke leuk, kortom het was genieten onderweg. Ik moet wel 1 kanttekening plaatsen. We speelden een speciaal spelletje. We moesten allebei afslaan, vervolgens speelde je de bal van je speelmaat. Daarna moest je kiezen met welke bal je verder ging spelen waarna je weer om en om moest slaan. Dit was dus ook meteen een denksport geworden. Het bleek niet voor iedereen mee te vallen om dit goed uit te voeren. Wat nog een extra handicap was: we kregen hartstikke weinig slagen mee waardoor het moeilijk was om Stablefordpunten te verzamelen. Iedereen in onze flight was het er over eens: we zouden niet in de prijzen vallen met zo weinig punten.

Wat schetst onze verbazing dat Joyce en Lennie net buiten de prijzen vielen en Irma en ik zelfs de 1e prijs behaalden. Toen we onze prijs ophaalden bleek het traditie te zijn om een woordje te doen. Laten Irma en ik daar nu allebei niet voor in de wieg zijn gelegd. Irma (ze had echt geen keus) deed het uiteindelijk. Ik moest beloven een stukje te schrijven over deze dag. Vandaar deze inbreng. We hebben daarna nog gezellig met zijn allen gegeten en dat smaakte echt prima. Hulde aan de bereider(s) daarvan!
Om ongeveer 19.00 uur hebben we een einde gemaakt aan deze superleuke vriendinnendag.
 
Bedankt alle commissieleden. Het is voor herhaling vatbaar zeg maar!
 
Met sportieve groeten van Corrie Schindowski, ook namens Irma de Ruiter.


 
 
Vriendinnendag 2024

« Terug