Vrijwilligers dag 2024

28-08-2024

Zaterdag 24 augustus hadden we op Golfpark de Kurenpolder onze eerste Vrijwilligersdag. Een Gewoon Gezellige dag met onze vrijwilligers die de wekelijkse, maandelijkse en incidentele wedstrijden organiseren voor De Kurenpolder, De Breuninkhof en ShortGolf Utrecht.

Wat is het fijn dat we op deze manier onze waardering en dank kunnen uiten: de dag begon met een kopje koffie en iets lekkers, een moment om bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen. Daarna kregen we wijze woorden en adviezen van onze head pro Thomas – altijd leerzaam! Vervolgens gingen we met z'n allen de baan in om gezellig 9 holes te spelen. Benno Gruijters had een leuke wedstrijdvorm bedacht waarbij de beste spelers een beetje werden afgeremd, zodat iedereen goed kon meedoen.

Na de wedstrijd was het tijd om bij te komen met een drankje en een heerlijke lunch. Er waren nog leuke prijsjes voor de flights die de 1e, 2e en 3e plaats hadden behaald. Ook werden onze horecamedewerkers bedankt, en kregen alle vrijwilligers een kleine herinnering mee naar huis.

Ik vond het echt een geweldige dag en wat mij betreft doen we dit volgend jaar weer!

Groetjes
Ruby

Klik hier voor alle foto's.
Vrijwilligers dag 2024

« Terug