Golfbaan Den Hout


Golfbaan Den Hout nodig?

Ben je op zoek naar een golfbaan Den Hout? Bij Golfpark de Kurenpolder in Hank ben je aan het juiste adres. Vanuit Den Hout zijn wij goed te bereiken en kun je bij ons terecht voor een prachtige golfdag. Ons golfpark Den Hout staat bekend om zijn uitdagende golfbanen en uitstekende faciliteiten, waardoor het de ideale bestemming is voor golfers van alle niveaus. Onze golfbaan Den Hout beschikt over een prachtige 18-holes golfbaan en een 9-holes par 3-baan, die beide zijn ontworpen om spelers te inspireren en uit te dagen. De golfbanen zijn harmonieus geïntegreerd in het natuurlijke landschap, omringd door groene weiden, waterpartijen en schilderachtige vergezichten. Dit zorgt niet alleen voor een visueel genot, maar biedt ook een afwisselend en uitdagend speelterrein voor golfers van alle niveaus. Kom langs en geniet van onze prachtige aangelegde golfbanen op een schitterende locatie!

 

Verschillende faciliteiten bij golfbaan Den Hout

Naast onze prachtige golfbanen biedt Golfpark de Kurenpolder een scala aan faciliteiten om jouw golfervaring compleet te maken. Ons clubhuis is voorzien van een gezellige brasserie, waar je kunt ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Het zonnige terras biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan en is de perfecte plek om bij te praten met medespelers na een sportieve dag op de golfbaan. Daarnaast bieden we golflessen aan voor zowel beginners als gevorderde golfers, waarbij je kunt rekenen op professionele begeleiding om je golfvaardigheden te verbeteren. Ook organiseren we regelmatig gezellige golfwedstrijden, toernooien en evenementen voor onze leden, waardoor er een levendige golfgemeenschap ontstaat. Golfpark De Kurenpolder is uniek gelegen aan de rand van het Nationale Park De Biesbosch, een rivierdelta met wilgenbossen, eilanden en kreken. Op het golfpark vind je prachtige golfbanen. Bij de aanleg van de banen is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande begroeiing met veel wilgen en waterpartijen.

 

Prachtig aangelegde golfbanen bij golfbaan Den Hout

Onze toegewijde team van greenkeepers zorgt ervoor dat de golfbaan Den Hout altijd in optimale conditie verkeert. De fairways zijn weelderig groen en goed onderhouden, terwijl de greens een eerlijke uitdaging bieden voor jouw putvaardigheden. Dit draagt bij aan een optimale golfervaring, waarbij je je volledig kunt richten op jouw spel en kunt genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Kortom, Golfpark de Kurenpolder is niet zomaar een golfbaan Den Hout, het is een plek waar golfers samenkomen om te genieten van het golfspel in een prachtige omgeving. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint met golfen, wij heten je van harte welkom om te genieten van een onvergetelijke golfervaring bij Golfpark de Kurenpolder, jouw golfbaan in Den Hout.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode