Golfclub Dongen


Golfclub Dongen nodig? Bezoek Golfpark de Kurenpolder

Ben je op zoek naar een golfclub in Dongen? Op een goed kwartier rijden van Dongen ligt het prachtige Golfpark De Kurenpolder in Hank. Hier is zowel de beginnende als de ervaren golfer van harte welkom! Op onze prachtige golfbaan, aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch, zul je met veel plezier je balletje slaan. De waterrijke, groene omgeving is Holland op zijn mooist. Tijdens je ronde golf kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Bergsche Maas. Golfpark De Kurenpolder - golfclub Dongen heeft diverse faciliteiten zoals een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfschool en een brasserie. Op ons golfpark vind je twee prachtige 9 holes golfbanen. Op de kleine baan - de 9 holes par 3 baan - kan de beginnende golfer vrijblijvend kennis maken met het golfspel. Hier mag je zonder baanpermissie of officiële handicap spelen. De grote baan - 9 holes par 68 baan - is goed onderhouden en een uitdaging voor de ervaren golfspeler. De grote baan is een A-gecertificeerde baan. Op Golfpark De Kurenpolder staan plezier en gezelligheid voorop. Je bent welkom om ons golfpark een bezoekje te brengen. Wij leiden je graag rond en vertellen je graag meer.
 

Golflessen golfclub Dongen

Voor alle spelniveaus bieden wij passende golflessen aan. Wil je kennismaken met de golfsport? Kom naar onze Probeer Golfdagen! Je kunt je ook aanmelden voor een kennismakingsles voor maximaal vier personen. Op golfclub Dongen brengen onze golfprofessionals je op een ontspannen manier de basisvaardigheden bij. Je kunt ook een clinic boeken met familie of vrienden en er een gezellig uitje van maken. Combineer het met een lunch of diner in onze brasserie. Kijk ook eens naar onze All-inclusive les- en speelpakketten. Een golfstartpakket van zes lessen plus vele extra's kost slechts 175 euro! Ben je een gevorderde golfer en wil je beter leren golfen? Er zijn themalessen om bepaalde technieken te verbeteren.
 

Iedereen welkom bij golfclub Dongen

Ook als je niet golft ben je welkom bij golfclub Dongen. Geniet in onze gezellige brasserie van heerlijke koffie of een drankje. Ook kun je bij ons lunchen of dineren. Onze koks bereiden de heerlijkste gerechten met eerlijke producten uit de regio. Het golfpark en de brasserie zijn dagelijks geopend. Ook kun je bij ons terecht voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Er zijn ruim voldoende parkeerfaciliteiten op ons eigen terrein. Neem een kijkje op deze website voor meer informatie. Bel of mail ons gerust als je nog vragen hebt.
Aanhef *


Naam, achternaam *
Bedrijfsnaam (optioneel)
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Mobiel *
E-mail *
Ik wil graag contact over: *


Ik heb een andere vraag of opmerking
Beveiligingscode