Golf Dordrecht


Speel golf Dordrecht op Golfpark De Kurenpolder!

Altijd al golf willen spelen? Wees welkom op Golfpark De Kurenpolder in Hank. Of je nu een beginnende of ervaren golf Dordrecht speler bent, bij ons is iedereen welkom! Vanaf Dordrecht rijd je in een halfuur naar ons mooie golfpark aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. In dit prachtige oer-Hollandse natuurgebied ligt ons golfpark tussen de Bergsche Maas en het Kurenmeer in. Terwijl jij je balletje speelt op onze mooie golfbaan kun je tegelijkertijd genieten van het prachtige uitzicht over de Bergsche Maas en het vele groen. Je kunt alleen maar weten of golf bij je past door het te doen. Golfpark De Kurenpolder biedt diverse mogelijkheden om kennis te maken met de golfsport. Kom naar onze gratis Probeer Golfdagen of meld je aan voor een kennismakingsles. Onze golfprofessionals leren jou graag de basisvaardigheden. Bij ons staan plezier en gezelligheid voorop. Dat zul je ook ervaren tijdens de relaxte golflessen. Wil je van je kennismaking gelijk een uitje maken? Boek dan een clinic met familie of vrienden. Combineer het eens met een heerlijke lunch of diner in onze gezellige brasserie.
 

All-inclusive les- en speelpakketten golf Dordrecht

Wil je aantal lessen golf Dordrecht achter elkaar volgen? Dan zijn onze All-inclusive les- en speelpakketten echt iets voor jou! Dit is een laagdrempelig en voordelig golfstart pakket met vele extra's. Voor zes lessen betaal je slechts 175 euro! Op deze website kun je lezen wat een pakket precies inhoudt. Wij bieden lessen aan voor alle spelniveaus. Voor de gevorderde speler zijn er bijvoorbeeld themalessen om je spel op bepaalde onderdelen te verbeteren zoals pitchen, chippen, lange slagen etc. De Kurenpolder beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals een verlichte en deels overdekte driving range, oefenfaciliteiten, een golfschool en een brasserie. Ons park heeft twee prachtige 9-holes golfbanen. Een kleine 9 holes par 3 baan voor beginners en een grote, uitdagende 9-holes par 68 baan voor de ervaren speler.
 

Vragen?

Je kunt op deze website al veel informatie vinden over ons golfpark. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd bellen of mailen. Je bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij leiden je graag rond. In onze brasserie kun je heerlijke koffie of een wijntje drinken. Onze koks bereiden graag een lekkere lunch of diner voor jou. Zij bereiden de heerlijkste gerechten met eerlijke producten uit de regio. Ook als je niet golft ben je welkom! Ons golfpark is alle dagen geopend.
Aanhef *


Voornaam *
Voorletter(s) *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik ben in het bezit van: *

Het GSN-nummer op mijn NGF-pasje is: *
Mijn exacte handicap is:
Ik kies het KURENPOLDER-speelrecht: KLEINE BAAN *
Ik kies het HGC-speelrecht KLEINE BAAN *
Ik kies het KURENPOLDER-speelrecht GROTE BAAN *
Ik kies het HGC-speelrecht GROTE BAAN *
Ik regel Handicapregistratie via Hollandsche Golfclub *


Ingangsdatum speelrecht (altijd de 1e van de maand) *
Ik heb de informatie over de NGF-verzekering gelezen *

Vraag | Opmerking
Beveiligingscode