Golfbaan Den Hout


Golfbaan Den Hout nodig?

Ben je een fervent golfspeler of wil je graag leren golfen? Woon je in Den Hout of omgeving en zoek je een golfbaan Den Hout? Oud en jong, beginnende of ervaren golfer, iedereen is welkom op Golfpark De Kurenpolder! Vanaf Den Hout rijd in een goed kwartier naar onze golfbaan. Ons golfpark heeft een unieke ligging aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. De omgeving is oer-Hollands met wilgenbossen, eilanden en kreken. In dit mooie natuurgebied zul je met veel plezier een balletje slaan. De Kurenpolder - golfbaan Den Hout beschikt over twee prachtige 9-holes golfbanen. Er is een kleine baan voor de beginnende golfer en een grote, uitdagende baan voor gevorderde golfers. Op de kleine 9-holes par 3 baan mag je zonder baanpermissie of officiële handicap spelen. De grote 9-holes par 68 baan is een A-gecertificeerde golfbaan. De waterpartijen en de groene omgeving met veel wilgen zijn een lust voor het oog. Terwijl je je ronde loopt kun je genieten van een prachtig uitzicht over de Bergsche Maas. Iedereen voelt zich snel thuis op Golfpark De Kurenpolder waar het altijd gewoon gezellig is!
 

Golfschool golfbaan Den Hout

Voor de beginnende golfer zijn er op golfbaan Den Hout vele manieren om kennis te maken met deze mooie sport. Wil je weten of golf echt iets voor jou is? Kom dan naar onze gratis Probeer Golfdagen of meld je aan voor een kennismakingsles. Onze golfprofessionals brengen jou op een ontspannen manier de basisvaardigheden bij. Golfen moet vooral ontspannen en plezierig zijn! Het is ook leuk om met een groepje vrienden of familie een clinic te boeken. Misschien zijn onze All-inclusive les- en speelpakketten iets voor jou. Dit golfstart pakket is laagdrempelig en voordelig. Voor zes lessen plus veel extra's betaal je slechts 175 euro!
 

Meer weten over golfbaan Den Hout?

Meer informatie over golfbaan Den Hout vind je op deze website. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen. Kom gerust een kijkje nemen op ons mooie golfpark. Drink een lekker kopje koffie in onze gezellige brasserie. In onze brasserie kun je dagelijks genieten van een heerlijk diner, lunch of een hapje en een drankje. Bij mooi weer kun je gebruik maken van ons grote, zonnige terras. Golfpark De Kurenpolder is dan ook bijzonder geschikt voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Parkeren is bij ons nooit een probleem. Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten op ons eigen terrein. We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten!
Aanhef *


Voornaam *
Voorletter(s) *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Straat, huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum *
Tel. | Mobiel *
E-mail *
Ik ben in het bezit van: *

Het GSN-nummer op mijn NGF-pasje is: *
Mijn exacte handicap is:
Ik kies het KURENPOLDER-speelrecht: KLEINE BAAN *
Ik kies het HGC-speelrecht KLEINE BAAN *
Ik kies het KURENPOLDER-speelrecht GROTE BAAN *
Ik kies het HGC-speelrecht GROTE BAAN *
Ik regel Handicapregistratie via Hollandsche Golfclub *


Ingangsdatum speelrecht (altijd de 1e van de maand) *
Ik heb de informatie over de NGF-verzekering gelezen *

Vraag | Opmerking
Beveiligingscode