KLAVERBLAD COMPETITIE 2024

15-01-2024

Wij, golfers van Almkreek, spelen al zo'n 5 jaar mee met de  Klaverblad competitie met de verenigingen De Batouwe, De Oude Maas, Kleiburg en Almkreek. De Oude Maas doet dit jaar niet meer mee dus we zoeken nu naar een andere club.

Hoe wordt er gespeeld:
  • Elk team speelt een uit- en een thuiswedstrijd: in totaal 6 wedstrijden. Dan is er nog een Slotdag die om beurten bij een club wordt gehouden.
  • Bij de uitwedstrijden betaal je de greenfee (introductie tarief ca. EUR 45,00 - 50,00) en de thuisspelende vereniging zorgt voor koffie/thee met wat lekkers, voor een 2e drankje p/p en wat lekkere hapjes na afloop.
  • Als je thuis speelt dan hoef je alleen de koffie/thee, drankjes en de hapjes te betalen van de tegenstander en voor je eigen team (ca. EUR 35,00 p/p).
  • Elk team bestaat uit een team spelers en je speelt als team met 2 man Chapman Greensom: elke speler slaat af en daarna speel je de bal van je teamgenoot en hij die van jou, vervolgens kies je de beste bal en sla je om en om totdat je bent uitgeholed. Het is matchplay met beperkte handicap verrekening (87%).
  • De spelers hoeven niet elke wedstrijd mee te doen maar je moet er elke keer wel 10 hebben om de wedstrijd te kunnen spelen.
  • De wedstrijden worden gespeeld vanaf april - juni en de Slotdag in september, meestal op maandag of woensdag, definitieve data volgen zo snel mogelijk.
De meeste deelnemers van de laatste jaren vinden het een prachtig spelletje en de sfeer bij de andere clubs is goed, dus doe gezellig mee en geef je op via Benno Gruijters: bennogruijters@gmail.com.
KLAVERBLAD COMPETITIE 2024

« Terug