MASTERWEDSTRIJD

14-10-2023

Door Benno Gruijters

Zaterdag 14 oktober is op ons Golfpark de jaarlijkse Masterwedstrijd gespeeld.

Op een iets andere manier dan de afgelopen jaren. Voorgaande jaren konden er per wedstrijd of competitie punten gescoord worden. De 30 leden van de toenmalige vereniging met de meeste punten dat jaar werden uitgenodigd voor de Masters. Door het wisselen van baanbeheerder is het dit jaar op een andere manier georganiseerd en kon iedereen inschrijven voor deze wedstrijd.

De Masterwedstrijd is een strokeplaywedstrijd zonder handicapverrekening. Kortom de beste golfer op deze dag mag zich voor één jaar kronen tot Master van Golfpark de Kurenpolder. Hij of zij verdient hierbij een mooie bokaal en het Groene Jasje.

Het weer speelde mee op de wedstrijddag, ondanks een klein buitje op het eind, kon er onder prima omstandigheden worden gegolfd. Waarschijnlijk vanwege het anders georganiseerd zijn van de wedstrijd waren er helaas maar 14 deelnemers. Zij hebben er echter toch een spannende wedstrijd van gemaakt. Uiteindelijk was het Willy de Dauw die voor de 18 holes 92 slagen nodig had die zich de winnaar mocht noemen van deze wedstrijd. Hij werd dan ook gekroond tot de Master 2023 van Golfpark de Kurenpolder. Helaas was het Groene jasje niet aanwezig (was nog bij de vorige winnaar) dit wordt door de organisatie zo spoedig mogelijk in orde gemaakt, zodat Willy voortaan ons golfpark kan betreden in het mooie jasje!
 
De uitslag:
  • Eerste plaats Willy de Dauw
  • Tweede plaats Wilco Colijn
  • Derde plaats Geraldine van Ravenhorst.
Voor de drie winnaars waren er kleine prijsjes beschikbaar, alle deelnemers kregen twee golfballen als blijk van waardering voor hun deelname.
 
Allen bedankt voor de sportieve deelname. We rekenen volgend jaar op een veelvoud van het aantal deelnemers van dit jaar!!
 
Ondertussen is het Groene jasje gevonden :)

 
MASTERWEDSTRIJD

« Terug