Van de Damesochtend commissie

08-12-2023

Door Rietje Klerkx

Sinterklaaswedstrijd en Afsluiting zomerwedstrijden damesochtend de Kurenpolder -  29 november 2023.
 
Het hele seizoen hebben de dames op de woensdagochtend zomercompetitie gespeeld en op woensdag 29 november was de spannende ontknoping wie er met de trofee naar huis zou gaan.

De dames hadden er zin in dit seizoen, de opkomst was hoog. En we waren blij dat er ook dit jaar weer veel dames van de partij waren in Hank.

Voordat het zover was gingen de dames op deze koude ochtend de Sinterklaas- wedstrijd lopen, of eerder gezegd glibberen. Het was nat en modderig, maar gelukkig bleef het wel droog.
 
Na de wedstrijd kon iedereen zich opwarmen in het paviljoen en genieten van een lekkere lunch. Tijdens de lunch werd de uitslag bekend gemaakt en tevens de opbrengst van ons goede-doelen-geld.
 
De Lady-trofee (hcp 0-32.5): 1e prijs Ans Moonen, 2e Anja de Rooij en 3e Judi Sterrenburg.
Butterfly-trofee (hcp 32.6-54.0): 1e prijs Rietje Klerkx, 2e Ria Vermeulen en 3e Godelief Raaijmakers.
 
We hebben dit jaar EUR 350,00 gespaard en dat geld zal worden overgemaakt naar Stichting Jarige Job.
 
Hierna werden Anne, Ans en Marion in het zonnetje gezet. Namens alle dames werd hun een cadeau aangeboden als dank voor al hun werk het afgelopen seizoen.
 
Het was Sinterklaasochtend en daar horen ook cadeautjes bij. Na de lunch en prijsuitreiking was het tijd om die cadeautjes uit te pakken onder het genot van een drankje. Het was een gezellige dag.

Van de Damesochtend commissie

« Terug